Annonsørinnhold

Stor interesse for Byggenæringens Klimapris

Det er stor interesse for årets “Byggenæringens Klimapris”, melder EBA Oslo, Akershus og Østfold, som står bak prisen på hele 250.000 kroner. Fristen for å søke er 27. september.

EBA

Annonsørinnhold på Bygg.no

Byggeindustrien har et eget område med annonsefinansiert innhold på bygg.no. Denne seksjonen er ikke knyttet opp mot Byggeindustriens journalister eller redaksjon, men er en distribusjonskanal for betalt innholdsmateriell.

Prisen, som skal lokke frem de beste løsningene for å redusere bygge- og anleggsnæringens klimaavtrykk, deles i 2024 ut for fjerde året på rad.

Det har vært flere henvendelser i år enn tidligere om prisen, og flere har sagt at de vil søke. Det lover godt - både fordi det viser at det gjøres mye godt klimaarbeid i næringen, og fordi vi kan glede oss til en kraftig bunke søknader, sier direktør i EBAO, Ole Henrik Ystehede.

Tildelingen skjer på Høyres Hus samme dag som Byggenæringens Klimakonferanse går av stabelen på Oslo Rådhus like ved.

Det er EBAO som står bak prisen, som er blant de største i sitt slag. Det er lav terskel for å søke – det kan holde med en god ide – og kandidater fra hele landet og fra hele verdikjeden kan søke.

Fristen for søknader er satt til 27. september, og juryen vil vurdere kandidatene og kalle inn de mest aktuelle til intervju. Se mer om prisen og kriterier for denne her.

Juryen for Byggenæringens Klimapris består av.
Spesialrådgiver ved SINTEF, Hanne Rønneberg
Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland
Klimadirektør i Oslo kommune Heidi Sørensen
Professor ved NTNU Amund Bruland
Administrerende direktør i Bane Nor Eiendom Jon Erik Lunøe
Sjefredaktør i Byggeindustrien, Arve Brekkhus
Mastergradstudent ved universitetet på Ås, Maja Raz Karterud

Direktør i EBAO, Ole Henrik Ystehede er sekretær for juryen og står for de praktiske forberedelsene, svarer på spørsmål og tar imot søknader på ohy@eba.no innen nevnte frist.

Powered by Labrador CMS