Annonsørinnhold

Junior prosjektleder Saba Athar Rasuli og senior prosjektleder Tormod Flaten Johnsen.
Junior prosjektleder Saba Athar Rasuli og senior prosjektleder Tormod Flaten Johnsen.

Slik spiller vi hverandre gode

Når Probea leder komplekse byggeprosjekter er det gull verdt med både ringrever og talenter i teamet. Det gir en perfekt miks av erfaring og nytenkning.

Probea

I Probea har vi spesialisert oss på å utvikle og lede komplekse byggeprosjekter – med et vidt spekter av oppdrag innen kontor- og næringsbygg, boliger, hoteller, skoler, omsorgsboliger, helsebygg og andre formålsbygg. Vi er et engasjert fellesskap av fagsterke prosjektledere som utfyller og utfordrer hverandre.

Har dere et eiendomsprosjekt på gang? Har du lyst til å bli prosjektleder hos oss?

Ta kontakt med daglig leder Steinar W. A. Jarlsbo på steinar.jarlsbo@probea.no

Sjekk www.probea.no!

Annonsørinnhold på Bygg.no

Byggeindustrien har et eget område med annonsefinansiert innhold på bygg.no. Denne seksjonen er ikke knyttet opp mot Byggeindustriens journalister eller redaksjon, men er en distribusjonskanal for betalt innholdsmateriell.

Derfor har Probea nå formalisert samarbeidet mellom sine prosjektledere på senior- og juniornivå. Sr/jr-ordningen sørger for utvikling og deling av kunnskap, og er derfor et sentralt element i Probea-skolen.

– Vår grunnholdning er at enhver ansatt besitter kunnskap og kompetanse som andre ansatte kan lære av og ha behov for. Slik utvikler vi hverandre og skaper et lærende fellesskap, ja, en kunnskapskultur, sier daglig leder Steinar W. Jarlsbo.

Alle juniorer i selskapet får gjennom ordningen en fast senior som mentor. Når en sr/jr- relasjon er etablert, så blir også mål for personlig og faglig utvikling definert, som oftest knyttet til et konkret prosjekt der begge bidrar.

Daglig leder Steinar W. Jarlsbo i Probea.
Daglig leder Steinar W. Jarlsbo i Probea. Klikk for større versjon

– Prosjektledelse er lagspill, og vi gir yngre prosjektledere sentrale roller. Da er det smart å spille dem gode gjennom et tett samarbeid med mye kunnskapsdeling og kompetanseoverføring. Vi eldste fører jo spillet, men det er like gjerne de yngste som setter ballen i mål. De bidrar alltid med nye måter å løse ting på, det er krevende og det liker jeg, for jeg må jo henge med i svingene, smiler senior prosjektleder Tormod Flaten Johnsen.

Han jobber i team med junior prosjektleder Saba Athar Rasuli, som også ser stor verdi i ordningen.

Saba Athar Rasuli.
Saba Athar Rasuli. Klikk for større versjon

– Da jeg skulle ut i jobb, drømte jeg om en prosjektrolle tett på byggherre med mye innflytelse og ansvar. Det har jeg fått, og har heldigvis god oppfølging av senior. Hun besitter masse kunnskap som kun lang bransjeerfaring gir deg. Det er mye som ikke kan læres på skolebenken! For meg som er ganske fersk i faget, er det utrolig lærerikt å jobbe med en senior som gir meg både spillerom og støttepasninger. Det skaper trygghet i en jobb med mye ansvar, sier en fornøyd Rasuli.

Tormod Flaten Johnsen.
Tormod Flaten Johnsen. Klikk for større versjon

Daglig leder Jarlsbo er opptatt av Sr/Jr-ordningen utnytter alles kompetanse til det beste for oppdragsgiverne.

– Det er viktig å hente det beste ut av alle, uansett alder, roller eller fartstid. Jeg har ofte sett i bransjen at de eldste er eldst og seg selv nærmest, mens de yngre ikke slipper til. Vi vil heller at ha team der alle bidrar og får ut sitt beste, uansett alder, rolle eller fartstid, avslutter Jarlsbo.

Powered by Labrador CMS