Annonsørinnhold

Mathias Heierstad (t.v.) og Steinar W. Jarlsbo er fornøyd med at ISO-sertifiseringen er i boks.
Mathias Heierstad (t.v.) og Steinar W. Jarlsbo er fornøyd med at ISO-sertifiseringen er i boks.

Nå er Probeamodellen ISO-sertifisert

Probea leder store byggeprosjekter og har over flere år utviklet styringssystemet Probeamodellen. Nå er styringssystemet ISO-sertifisert.

Probea

I Probea har vi spesialisert oss på å utvikle og lede komplekse byggeprosjekter med et vidt spekter av oppdrag innen kontor og næringsbygg, boliger, hoteller, skoler, omsorgsboliger, helsebygg og andre formålsbygg. Vi er et engasjert fellesskap av fagsterke prosjektledere som utfyller og utfordrer hverandre.

Har dere et eiendomsprosjekt på gang? Har du lyst til å bli prosjektleder hos oss?

Ta kontakt med daglig leder Steinar W. A. Jarlsbo på steinar.jarlsbo@probea.no
Sjekk www.probea.no!

Annonsørinnhold på Bygg.no

Byggeindustrien har et eget område med annonsefinansiert innhold på bygg.no. Denne seksjonen er ikke knyttet opp mot Byggeindustriens journalister eller redaksjon, men er en distribusjonskanal for betalt innholdsmateriell.

— Probeamodellen sikrer oppfyllelsen av alle krav myndigheter, kunder, samarbeidspartnere og vi selv setter til våre leveranser. Vi er stolte over at den nå er ISO-sertifisert, sier daglig leder Steinar W. Jarlsbo.

Probeamodellen danner et helhetlig rammeverk for ledelse av både interne prosesser og eksterne tjenesteleveranser. Probea har lagt ned mye ressurser og gjort en solid jobb med å utvikle og forbedre sitt ledelsessystem. ISO-sertifiseringen utført at DNV er en anerkjennelse av jobben som er gjort.

Arbeidet med selve ISO-sertifiseringen har de to prosjektlederne Rikke Hald Andersen (30) og Mathias Heierstad (25) stått for.

Det er viktig for oss at de unge og lovende får tillit og tar eierskap til virksomheten, dette er nettopp et viktig element i modellen. Mathias og Rikke har landet søknadsprosessen helt forbilledlig, sier en stolt Jarlsbo.

Formålet med Probeamodellen er å tydelig- og synliggjøre hvordan selskapets strategier, systemer og tjenester henger sammen og bygger på hverandre. Probeamodellen viser til virksomheten som et solid byggverk, en tilsiktet analogi til de fysiske byggene Probea bidrar til å realisere.

Klikk for større versjon

Grunnmuren i virksomheten er Selskapsstrategi, ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015, Kvalitetspolicy, Miljøpolicy og Kommunikasjonsstrategi.

I modellens første etasje ligger interne systemer. Ledelsessystem for kvalitet og miljø, kompetanseutvikling i form av tiltakene Onboarding, Probeaskolen og SR/JR-ordning, HR i form av tiltakene Personalhåndbok og Kulturbygging, økonomissystem, samt ekstern og intern kommunikasjon.

I andre etasje ligger eksterne tjenester, roller og forretningsområder. Tjenestene er knyttet til en stegvis byggeprosess fra prosjektinitiering, prosjektutvikling, salg, utførelse, overtakelse til erfaringsoverføring. Avhengig av oppdrag og hvor man er i prosessen, vil Probeas rolle være enten prosjekteringsleder, prosjektleder, byggeleder og/eller rådgiver. Som regel bidrar selskapet i hele byggeprosessen, og som oftest inntar Probea-teamet flere roller. Oppdragsgiverne er kategorisert i fire forretningsområder; Kontor og hotell, Handel og industri, Bolig og omsorg, Kultur, utdanning og helse.

Det er gull verdt med en uavhengig sertifisering som viser at vi leverer på kvalitet og miljø. Det gir den tilliten og tryggheten både vi og oppdragsgiverne ønsker, avslutter Probeamodellens byggherre Steinar W. Jarlsbo.

Powered by Labrador CMS