Annonsørinnhold

MøreRoyal 2.0 natur. Foto: Tretec
MøreRoyal 2.0 natur.

MøreRoyal kledning 2.0 dekker alle behov

Talgøs produksjon av MøreRoyal 2.0 pågår nå for fullt, og Talgø er mer enn klare til å betjene markedet med en vakker, robust og ikke minst mer brannmotstandig kledning.

Talgø

DETTE ER MØREROYAL KLEDNING 2.0

• BRANNKLASSE D
En ny serie royalimpregnerte kledningsprofiler fra Talgø i brannklasse D.

• I FULL PRODUKSJON
MøreRoyal kledning 2.0 leveres nå løpende til prosjekt i både svart, grå, brun og natur.

• DEKKER KRAV I TEK 17
Kledningen kan benyttes direkte i tråd med byggtekniske krav, uten å utløse dokumentasjonskrav i form av fraviksanalyse.

• FERDIGBEHANDLET
På samme vis som alle MøreRoyal-materialer er kledningen ferdig behandlet fra fabrikken, klar til montering på fasaden.

• EKSKLUSIV FASADE
Gir en eksklusiv og moderne fasade i den velrenommerte MøreRoyal-kvaliteten.

• MILJØSERTIFISERT
Alle MøreRoyal-materialer kommer fra miljøsertifiserte råvarer fra nordisk bærekraftig skog.

• VEDLIKEHOLDSVENNLIG
Ekstremt vedlikeholdsvennlig kledning som ikke har behov for påføring av ny olje før etter 10-20 år.

• VÆRBESTANDIG
Kledningen er dobbeltbehandlet på alle sider og er spesialprodusert for krevende værforhold.

• 50 ÅRS RÅTEGARANTI
Den høye kvaliteten i materialene gjør at Talgø gir 50 års råtegaranti på materialene forutsatt riktig montering og vedlikehold.

Annonsørinnhold på Bygg.no

Byggeindustrien har et eget område med annonsefinansiert innhold på bygg.no. Denne seksjonen er ikke knyttet opp mot Byggeindustriens journalister eller redaksjon, men er en distribusjonskanal for betalt innholdsmateriell.

MøreRoyal – fiks ferdig fra fabrikk til fasade
Spørsmål: Hvor mye jobb krever egentlig kledningen før stillaset rundt huset kan tas ned? Ubehandlet og grunnet kledning krever flere strøk med beis eller maling, spiker og skruehull må forsegles – og delvis beiset eller malt kledning må få nytt toppstrøk etter kort tid.

MøreRoyal kan som en av få trekledninger levere en one-stop-shop-løsning. Kled­ningen er 100% ferdigbehandlet, klar til å skrus på veggen, uten behov for ekstra toppstrøk. Med andre ord; MøreRoyal kommer fiks ferdig fra fabrikk til fasade. Med kledningsprofilene fra MøreRoyal Concise Collection blir i tillegg alle feste­midler skjult i not og fjær. Skjult innfesting gjør monteringsjobben enda mer effektiv – og gir samtidig en plettfri fasade, helt uten synlige spiker eller skruer.

En ny MøreRoyal kledning i brannklasse D
Familieselskapet Talgø har vært en del av trevareindustrien siden slutten av 1800-tallet, og har gjennom årenes løp stadig måttet utvikle og tilpasse seg et marked i endring. Innovasjonen Møre­Royal 2.0, med forbedrede brannegen­skaper, er selskapets nyeste produkt for framtidens bygg.

Når MøreRoyal nå kommer med en royalimpregnert kledning med brann-klassifisering D-s3, d0, som er fiks ferdig til montering på vegg – utgjør denne nye kledningen den eneste i sitt slag på markedet i dag. Siden MøreRoyal kledning 2.0 er et ferdigprodukt, og dermed ikke endrer brannklasse etter at den er ferdig montert på vegg, kan det også hevdes at den har bedre brannegenskaper enn mye malt og beiset trekledning*.

Vedlikeholdsvennlige materialer
MøreRoyal er dobbeltbehandlede materialer som først trykkimpregneres, og deretter kokes i olje under vakuum. Impregneringen kapsles inn i treet og sørger for effektiv beskyttelse over hele fjøla. Denne behandlingen gir treet lang holdbarhet, selv med påvirkning fra vær, vind og sollys.

Klikk for større versjon

Dette gir et vedlikeholdsbehov som er langt mindre og enklere enn for mange andre typer trevirke. Avhengig av lokale forhold, vil MøreRoyal først trenge påfyll av olje etter 10-20 år. Og selv om levende tre alltid trenger litt omtanke, så kommer man langt med en årlig husvask.

Fargene på MøreRoyal vil imidlertid påvirkes av ytre krefter. Hvor ofte du ønsker å friske opp fargene med olje blir en individuell vurdering. At fargene blir dusere med tiden betyr likevel ikke at materialene har mistet sin kvalitet; oljen er nemlig kokt inn i treet og sørger for fortsatt beskyttelse.

MøreRoyal 2.0 black. Foto: Espen Kalkvik
MøreRoyal 2.0 black.

Miljøvennlige materialer med lang levetid er bærekraft i praksis
Gjennom årene har MøreRoyal blitt vurdert, klassifisert og sertifisert med god score i alle ledd. Produktet lages av bæ­rekraftig, nordisk skog og gjennomgår en miljøvennlig produksjonsprosess som gjør MøreRoyal til et bærekraftig valg i mange år fremover.

Ethvert byggeprosjekt medfører et visst klimaavtrykk, men ved å bevisst velge pro­dux|kter med lang levetid gjør man viktige bærekraftstiltak. MøreRoyal tilbyr optimal beskyttelse og rå egenskaper tilpasset et stadig mer krevende klima. Materialene har ekstra lang levetid, og kommer med hele 50 års råtegaranti.

MøreRoyal – den moderne for­valteren av norsk trekultur
De karakteristiske MøreRoyal-fargene er høyt verdsatt over hele landet. Mange vil påstå at MøreRoyal blir enda vakrere etter noen år i vær og vind, mens andre velger å friske opp fargene av estetiske årsaker. MøreRoyal kledning 2.0 er nå til salgs i fargene svart, grå, brun og natur.

Norske bygg har kledd seg i tredrakt i alle år, og i dag har over 2 millioner norske bygg en form for trekledning. Det er anslått at det er brukt royalimpregnert kledning på 25-30 % av alle norske nybygg de siste årene, og MøreRoyal leveres stadig til mange større byggeprosjekter innenfor næringsliv og offentlige bygg hvert år.

Brynjar Ansnes Moe
Brynjar Ansnes Moe Klikk for større versjon

Folket har talt: Vakre, varige og vedlike-holdsvennlige royalkledninger er den moderne forvaltningen av norsk kultur-og bygningshistorie.

Vil du vite mer om MøreRoyal til prosjekt?
Ta kontakt med prosjektansvarlig i Talgø:
Brynjar Ansnes Moe
Salgssjef – PROFF
Telefon: +47 932 45 317
Epost: brynjar.ansnes.moe@talgo.no

* Mange trekledninger som dokumenteres i klasse D ut fra fabrikk endrer brannklasse ved etterbehandling eller påføring av toppstrøk. Sjekk hvert enkelt produkts FDV for hva som gjelder for det enkelte produkt.

Powered by Labrador CMS