Annonsørinnhold

HAKI lanserer nytt digitalt verktøy for stillasdesign – Lasco

Lasco er et unikt verktøy for stillasbyggere som muliggjør enkel og automatisert konstruksjon av ulike typer stillas, noe som fører til besparelser i tid og ressurser.

HAKI

HAKI er en markedsledende leverandør av stillaser og værbeskyttelse. Vi prøver hver dag å leve opp til mottoet vårt: Never Compromise on Safety. Les mer her

Annonsørinnhold på Bygg.no

Byggeindustrien har et eget område med annonsefinansiert innhold på bygg.no. Denne seksjonen er ikke knyttet opp mot Byggeindustriens journalister eller redaksjon, men er en distribusjonskanal for betalt innholdsmateriell.

Med fokus på brukervennlighet, der det intuitive grensesnittet forenkler planleggingsfasen på en effektiv og oversiktlig måte, har vi tatt hensyn til stillasbyggernes behov og skapt et allsidig verktøy som er enkelt, skalerbart og trygt.

Lasco bygger på logikken til stillasbyggeren, der du enkelt og skalerbart kan lage realistiske 3D-visualiseringer i full skala av stillaser. Enten du starter fra bunnen av eller bruker eksisterende 2D- eller 3D-tegninger i PDF-format, kan du bygge tilpassede stillaser og blande moduler fra ulike HAKI-systemer for å gjenspeile prosjektet ditt på en nøyaktig måte.

Takket være integreringen av spillmotoren Unity i verktøyet kan du også dele og samarbeide med andre i samme prosjekt, noe som gir en unik fleksibilitet.

Du kan se hver eneste komponent i stillaset, og når du er ferdig med prosjektet kan du enkelt eksportere det i BOM- eller et utskriftsvennlig tegningsformat.

Noen av fordelene med HAKI Lasco:

  • Unikt verktøy med intuitivt grensesnitt
  • 3D-visualiseringer i full skala fra friform eller eksisterende 2D- eller 3D-tegninger i PDF-format
  • Bland moduler fra ulike HAKI-systemer
  • Del prosjekter med andre brukere
  • Få en komplett BOM-liste for prosjektet ditt
  • Eksporter prosjektet i BOM- eller et utskriftsvennlig tegningsformat

Dette er en fremtidssikker løsning, da HAKI hele tiden utvikler og oppdaterer programvaren for å møte de nyeste behovene og teknologiske utfordringene.

Last ned Lasco gratis (HAKI Launcher)

Kontakt oss for support

Powered by Labrador CMS